Videografie

Licht. Camera. Actie.

Video


Muziek, bedrijfsvideo en evenementen

Aanbod

Nieuw in mijn aanbod: video!
Ik werkt dagelijks aan het verbeteren van mijn video skills.
Stuur mij daarom altijd een bericht om te vragen wat er mogelijk is.

Standaard zijn: 4K UHD opnames, professionele lenzen,
twee camerahoeken en de middelen voor professionele audio opnames.

Combinatie foto + video

Video is in veel gevallen goed te combineren met een fotoserie. Dit wordt 'hybrid shooting' genoemd. Bij evenementen neem ik dan tussen het fotograferen door video op, welke ik achteraf kan monteren tot een aftermovie. In principe betaal je dus niet voor een extra persoon op locatie, maar alleen voor de extra tijd voor- en achteraf. De verhouding tussen foto en video bepalen we na een gesprek, zodat je de gewenste resultaten krijgt. Neem contact op voor meer informatie, ik maar graag een offerte voor uw specifieke wensen.

Neem contact op.

Aftermovie uitbreiding

Een (korte) sfeerimpressie om aan de thuisblijvers te laten zien wat ze gemist hebben. Ik doe dit soort clips vaak in combinatie met fotografie, omdat er relatief korte clips worden gebruikt in de montage en er dus tijd zat is om de fotografie te verzorgen. Aftermovies zijn er in vele soorten en maten, dus het is goed om van te voren te overleggen waar de verwachtingen liggen. Ik maak hier graag een afspraak voor.

Vanaf €350 excl. btw i.c.m. een evenementenreportage

Muziekvideo

Speel je een concert, of wil je een studiosessie opnemen? Ik kan het geheel op video vastleggen. Voorwaarde is wel dat ik het geluid apart aangeleverd krijg via een geluidstechnicus, zodat het in de best mogelijke kwaliteit onder de video kan worden gemonteerd. Heb je nog geen locatie om op te nemen, dan kunnen we daar samen naar op zoek gaan. Zo werk ik nauw samen met de NautaMix Recording Studio in Nijmegen, waar de bovenstaande videos van Cher Ami en Hubert Luister Lokaal zijn opgenomen.

Vanaf €150 excl. btw

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideos zijn er in vele soorten en maten, met verschillende doelen en productie eisen. Zo zijn er instructievideo's, social media boodschappen en volledige promotievideo's. In principe kan ik in alle gevallen redelijk uit de voeten, maar omdat eigenlijk geen enkele opdracht hetzelfde is, kan ik moeilijk een standaard prijs bepalen zoals bij de eerdergenoemde opties. Een zakelijke opdracht bestaat uit een kennismakingsgesprek, waar we ideeën uitwisselen. Ik werk dit uit tot een voorstel, waarin ik de planning uitwerk met aanvullend een kostenoverzicht.

Neem contact op!

Andere samenwerkingen

Ik sta open voor samenwerkingen van vrijwel iedere vorm, ook met andere beeldmakers of als deel van een team. Laat zeker wat van je horen als je een project hebt waaraan ik aan kan bijdragen!

Neem contact op!