Videoproductie

Licht. Camera. Actie.

Cases


Benieuwd wat ik voor u kan betekenen op het gebied van film?
Bekijk hieronder wat ik op videogebied heb kunnen bijdragen voor andere klanten.


Aftermovie Ortec

In opdracht van Masterphoto en Contactmakerz

Ortec organiseerde in samenwerking met Contactmakerz en Masterphoto een bedrijfsfeest. Omdat het doel was een ontspannende ervaring te geven aan de werknemers, pastte een team aan foto- en videografen hier niet bij.

Maar om het dan maar géén aftermovie en géén fotoserie te laten maken, is zonde. Deze aftermovie is het product van een zogenaamde hybride opdracht: foto én film tegelijkertijd. Het voordeel is simpel: ik werk alleen, waardoor er maar één persoon met een camera rondloopt. Op een kleinschalig evenement maakt dat best een verschil. Daarnaast is het ook kostentechnisch vaak interessanter dan 2 personen inhuren. Win-win dus!

Mocht u meer informatie willen over een hybride opdracht zoals deze, Neem dan zeker even contact op om de mogelijkheden te bespreken, onder andere interviews, meerdere montages van verschillende lengte, en luchtfoto- en videografie met behulp van een drone behoren tot de mogelijkheden.

SVH Meestertour

Gastologie on Tour

Voor Gastologie heb ik in samenwerking met Jeannine Sok en de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) een filmreportage gemaakt van de SVH Meestertour. De SVH Meestertour is een tour langs de mooiste horecazaken van Nederland in het kader van de Week van de Horeca.

We bezochten De Librije in Zwolle, 't Nonnetje in Harderwijk en we begonnen de dag in IJssalon De Hoop in Blaricum, met SVH Meesterijsbereider Caroline Kooij.

Aan mij de taak dit mooi in beeld te brengen, met als resultaat een teaser en een grote reportage. Ik heb alle facetten van deze videoproductie zelf verzorgd. Camera, geluid, montage en kleurcorrectie.

Festivalhuis Promo

Montage van bestaande beelden

Festivalhuis is een koepelorganisatie van 4 culturele festivals in Nijmegen: International Science Film Festival, Wintertuin, Music Meeting Festival en Go Short.
En met een nieuwe website, wilden ze ook een promo-video.

Elk van de festivals heeft door de jaren heen videomateriaal verzameld en eigen aftermovies laten maken.

Aan mij de opdracht om al deze losse stukken video te combineren tot een promo van ongveer een minuut. Voor mij betekent dit roeien met de riemen die je hebt: kies met de klant passende muziek uit, maak een leuke montage, maak pasende effecten. Maak graphics, werk met de graphics die aangeleverd zijn en zorg ervoor dat de verschillende kleuren van de verschillende video's allemaal bij elkaar passen in de nieuwe montage. Uiteindelijk combineer ik dat tot een geheel, zodat de oude beelden weer een nieuwe functie krijgen.