Privacy Statement

0. Dit document is opgesteld om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
0.1. Deze website maakt gebruik van Google Analytics om het verkeer op deze website te monitoren. Dit geeft voor mij inzicht in de hoeveelheid mensen die op deze pagina is gekomen. Zo kan ik bijvoorbeeld kijken of er na een promotie meer bezoekers zijn geweest. Ik heb geen belang bij uw persoonsgegevens. Daarom worden er geen gegevens verzameld die kunnen worden gebruikt om uw identiteit te achterhalen: alles is volledig anoniem.

1. Betreffende communicatie
1.1. Door het invullen van het contactformulier op deze website, worden uw naam, uw e-mailadres en het bericht verstuurd naar de e-mailserver van deze website. Deze gegevens zijn alleen in te zien door mij als eigenaar.
1.2. Communicatie via de e-mail wordt opgeslagen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de details van een opdracht. Dat scheelt verassingen.
1.3. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
1.4. Verzonden facturen worden bewaard om te voldoen aan de belastingwet.

2. Betreffende het beeldmateriaal
2.1. Om de normale werkzaamheden uit te kunnen voeren, zullen de gemaakte beelden moeten worden opgeslagen.
2.2. De beelden worden na de aflevering gearchiveerd. Dit maakt het mogelijk om uw beelden kostenloos opnieuw af te leveren indien u ze zelf verliest.
2.3. Tenzij anders overeengekomen, kunnen de beelden gebruikt worden op deze website óf op social media kanalen van Wouter Loeve c.q. Nicepictures.nl, als aanvulling op mijn portfolio.