Diensten

Bedrijfsfotografie

Bent u een ondernemer en bent u op zoek naar bedrijfsfotografie?


Evenementenreportage

Ik specialiseer me in het vastleggen van evenementen in alle soorten en maten. Met meer dan 10 jaar ervaring kan ik in elke lichtsituatie een sterke reportage leveren, volgens de wensen van de klant.

Concertreportage: Bij een concertreportage kom ik langs bij een optreden van een band of DJ. Dit optreden leg ik vast op de gevoelige plaat. Uiteraard kom ik ook graag de voorbereidingen fotograferen en/of backstage wat platen schieten, zodat de serie compleet is.
Vanaf €130,-

Andere evenementen: Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Daarom bied ik fotografie in alle soorten en maten, voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Stuur me een aanvraag, zodat we met elkaar in contact komen.
Prijs op maat, stuur me een aanvraag


Fotoshoot

Zakelijk portret: Een zakelijk portret van hoge kwaliteit is onmisbaar voor een CV dat een professionele indruk achterlaat. Ik werk zowel in de studio als op locatie om een aantal hoogwaardige portretten van u te nemen, zodat uw CV net dat kleine beetje meer op valt dan de rest.
Vanaf €50,-

Fotoshoot algemeen: Een mooie print aan de muur van uw gezin? Of juist een uitbreiding van uw modellenportfolio? Bij Wouter Loeve Fotografie bent u aan het juiste adres. Ik werk zowel op locatie, eventueel met een mobiele studio, of bij mij thuis in de studio. Het is van tevoren zeker een goed idee om contact op te nemen, om uw wensen door te nemen.
Vanaf €100,-

Bandfotoshoot: Specialisatie van Wouter Loeve Fotografie
Mijn wortels liggen in concertfotografie, en daarbij horen artiesten. Vandaar dat ik een speciale fotoshoot aanbied voor bands. Voor een band is de fotoshoot net even wat anders. Niet alleen de stijl, maar ook het doel waarvoor de foto gebruikt wordt is anders. Bij Wouter Loeve Fotografie krijg je een licentie voor promotioneel gebruik, die je recht geeft om de foto te gebruiken voor reclamedoeleinden in online- en gedrukte media. Elke fotoshoot is op maat, neem voor meer informatie zeker contact op!
Vanaf €150,-


Bruidsreportage:

Op een bruiloft probeer ik een stabiele factor te zijn waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Ik maak creatieve beelden die het hele verhaal vertellen van jullie dag. Tussendoor maak ik samen met jullie mooie portretten die je achteraf graag aan de muur wil hangen. Geïnteresseerd? Graag nodig ik jullie uit om bij mij een kop koffie of thee te komen drinken om te overleggen hoe jullie de bruiloft in beeld gebracht willen hebben en hoe ik jullie daarmee kan helpen. Neem zeker contact op, de koffie staat klaar!
Complete reportage vanaf €700,-


Bestaande foto's:

Heeft u interesse in foto's die ik al geschoten heb? Die zijn na te bestellen, zowel digitaal of op papier.

Digitale serie: Wanneer ik in opdracht werk van een organisatie, lever ik een fotoserie af die afgestemd is op hun wensen. Het kan zijn dat ik meer foto's heb gemaakt dan online te vinden zijn. Neem contact met me op om een uitgebreidere set foto's te ontvangen in groot formaat.
Vanaf €35,-

Afdrukken: Vrijwel alle foto's die u van mij langs ziet komen zijn te bestellen op een uiteenlopende collectie aan materialen en formaten om bij u thuis aan de muur te hangen. Vanwege het grote aantal mogelijkheden, is het moeilijk om hier een vast prijskaartje aan te hangen. Neem daarom zeker contact met me op, zodat we uw wensen kunnen doornemen.

Fotografie cadeau geven?


De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Reiskosten bedragen €0,23 per kilometer voor een reis van meer dan 15 km.

Mijn focus

Klik

Zonder de opname geen foto. Het vastleggen van het juiste moment, dat is waar het begint.

Nabewerking

Ieder beeld dat afgeleverd wordt is individueel door mij met zorg nabewerkt. Zo komt elk detail tot zijn recht.

Snelheid

Ik lever mijn werk snel af, meestal binnen 24 uur. Op die manier hebben de foto's nieuwswaarde.

Aflevering

Digitaal of geprint. Van grote prints op mooie materialen tot luxe fotoboeken. Het is mogelijk.

Fotograaf nodig?